Login FormПочетна Кога последен пат вршевте проверка на вашето возило?
Кога последен пат вршевте проверка на вашето возило?

Кога последен пат вршевте проверка на вашето возило?
Планирам во најблиска иднина да го проверам
63  40.4%
Пред еден месец
35  22.4%
Пред една година
31  19.9%
Пред пола година
15  9.6%
Сеуште не сум го проверил
7  4.5%

Number of Voters  :  156
First Vote  :  Monday, 09 October 2006 13:01
Last Vote  :  Thursday, 15 April 2021 09:56

Анкета

Кога последен пат вршевте проверка на вашето возило?
 ЕУРО КОНТРОЛ © 2010